Mai..

Ja, har igjen fått litt klager på dårlig oppdatering på siden vår. Beklager! Men det er vel bare dumt å si vi skal skjerpe oss:) Vi prøver! Kult at folk er innom. Fikk nytt kamera til jul, tatt mange bilder så vi må få lagt de ut snart. Her er et bilde av Fredrik på karneval i åpen barnehage. Tenkte det passet bra med årstiden, nå kommer snart de andre biene også.

Lillegutt er kjempe glad om dagen. Veldig artig å være med han. Han elsker å være ute, så vi er oftest det. Han er spesielt glad i å skli, så vi har skaffet en liten sklie i hagen. Skal også få ordnet en sandkasse om litt. Han prater mye sitt eget sære språk og vi later som vi forstår. Ellers sier han "Batt" som vissnok er mat, og ellers noe han bruker hvis det er annet han skal ha tak i. Vi er mye sammen med barna i åpen barnehage, og han lærer mye av dem. Han tror nok han er like gammel som de på 2, og er dristig med klatring. Han hadde sitt første bassengbad i går, storkosa seg. Celine var veldig flink til å passe på.

Ellers så har Fredrik fått barnehageplass i Fotspor. Helt ny barnehage som ligger midt på Kråkerøy. Så håper han kommer til å trives der. Han begynner i august. Vi skal på ferie til Palanga i slutten av juni, sammen med Toril, Leif, Elina og Goshala. Ikke spør hvor det ligger eller hva som skjer der, fordi det vet vi ikke:) Men det er halve morroa.


Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
Sondus great to me BWTHDIK
-BuCAAQMmzNuTdL, 28.04.2011 18:58
Jahaja, jeg ser at den billigste er gaitrs. Hvilke kriterier er det som brukes for e5 avgjf8re hvilken som er billigst ? Er det vekt, spiser han for mye, har han liten tiss, stor mage, er han tjukk i pappen ? Hmmmm Det me5 ve6re han med mest penger for da er det ingenting annet som betyr noe .
-XuvlsPzm, 17.10.2012 07:08