Kompiser popper opp

Nå har Mikaela Andrea aka Mini og Oskar kommet til planeten vår. Mikaela ble født 11.april og Oskar den 8.mai. Gratulerer mye til dem og foreldrene. Fredrik gleder seg over kompiser! Nå venter vi på Jenny og Terje sin og Elisabeth og Leslie sine:)

Ann-helen og Benny sin Mikaela Andrea
Elisabeth venter to gutter. Nå har jo sommeren kommet, endelig! Fredrikken har tatt sitt første fotbad i saltvannet, så ut til å like det. Vi har feira den første 17.mai sammen og hatt navnefest. Navnfesten hadde vi i hagen under partytelt. Heldigvis ble været veldig bra, og teltene ble da kun brukt til å skape skygge. Vi spiste og kosa oss mens ungene hadde vannkrig:) Veldig koselig at så mange kunne komme, trist med de som ikke kunne. Vi får ta det igjen med en hagefest litt senere. Fredrikken fikk så utrolig mye fint på dagen sin, han sier jeg skal hilse å si tusen takk. Denne helgen har vi ommøblert i huset. Flyttet studioet til Erik opp og ordnet gjesterom nede. Så da blir det kanskje litt mer privat når man skal sove over her.

Liss Bente og Øyvind sin Oskar
Vi skal være her i sommer. Erik har 6 uker ferie/pappaperm. Goshala og Celine kommer sikkert til å være her litt, så vi får finne på noe de synes er gøy. Får vente noen år med fornøyelsesparker. Fredrikken får bli litt eldre først:) Dere får overtale noen andre til å ta dere med! Vi tar det igjen, lover! Ønsker alle kjente en god sommer, vi sees!

Sjekk ut nye bilder på siden til Fredrik og skriv gjerne en hilsen i gjestboka (selv om du har gjort det før:), da vet vi at du har vært innom!


Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
Hello Lena<3Hvordan ge5r det med deg?Er det like mye snf8 og kaos pe5 veiene hos deg som hos meg eller? Jeg og kje6resten hotlde pe5 e5 kre6sje i sta! Det var se5 utrolig glatt pe5 veiene.Ne5 sitter jeg og koser meg under 1000 ulltepper med en god kopp varm saft og titter ut pe5 nysnf8en. Skulle virkelig f8nske det holdt seg for det er se5 pent e5 se pe5. Men i morgen er vel sikkert alt blitt brunt og fe6lt =(He5per du har det super dupert sf8ta.Stor klem fra RoseP.S du er se5 fin i kort he5r<3
-MWRJQTmbvGGUjqJHLJx, 16.10.2012 17:29