Ich bin ein berliner

Vi har vært på fjellet (Tyin) og i Berlin i påsken. Kontrastene var store, fra brøytekanter høyere enn bilen til 20 varmegrader og sol. Veldig hyggelig å være sammen med Babar og Marmor på fjellet, og Fredrik fikk kjørt både retro-pulk og rattkjelke. I Berlin likte vi godt Tiergarten, Bahnhof Zoo og lekeparkene.
Det herlige med Berlin er mangelen på sild-i-tønne-opplevelser og at man ikke har greid å få med seg alt byen har å tilby, slik at man MÅ ta turen igjen snart. Da tror jeg kanskje vi tar med sykkeltralle og leier sykler til oss store, det så nemlig veldig alright ut å komme seg rundt på den måten.

Bilder fra påskefjellet

Bilder fra Berlinturen

Kommentarer

Bli den første til å kommentere.
Hej.Gick det inte att le4gga bilderna pe5 grellay pe5 din sida ..Det gick bra att se dom i picassa Gott att se lite bilder, fast det var inte se5 me5nga pe5 dej om inte det var du som var valrossen tjejerna gosade med.Det var ve4l inte helt ove4ntat att det blir le4ngre mellan inle4ggen ..men vi ve4ntar e4nde5 pe5 fortse4ttningen.Via Talk fe5r jag ju endel ff6rhandsinformation o se5, det e4r trevligt.Hoppas du vann biljardmatchen eller e5tminstone fick ne5gon annan att bjuda pe5 ne4sta runda.Kram
-zvteUXpWrsJnuobnq, 16.10.2012 19:06