Godt nytt år

Ja da var 2007 historie, men du verden for en fin en! 2007 vil bli lagret under uforglemmelige år grunnet junior Buene, Mikaela, Iben, Emre, Stella og Oskar. Godt nytt år kids!

Nå er det lenge siden det har vært oppdateringer her, beklager! Unger tar tid:) Når man har fritimer er ikke alltid oppdateringer førsteprioritert. Men nuh skal vi ordne litt. Først vil vi gratulere Goshala og Elina med ny leilighet. Bedre utsikt en nyttårskveld skal man lete lenge etter. Takk for en fin kveld og håper dere vil trives like godt som vi tror dere vil. Så må vi gratulere Kari og Hong, de skal gifte seg! joy joy!

Fredrik har begynt å gå....tok 13 skritt for litt siden, men det var det. Vi venter spendt på neste move. Han er ofte i åpen barnehage. Han kan si: "hei", "pappa", "baba" og "mamma"......vinker og danser til rap (som far så sønn)

Godt nytt år alle sammen, la oss gjøre 2008 minnerik! peace!...

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
In awe of that asnewr! Really cool!
-UESwqdnOpDsrmld, 29.04.2011 03:57
Snille Elin A! Den var kjempeskjf8nn! Se5 hyigelgg at dere har mf8tt hverandre ogse5. :)Gratulerer se5 masse med 5-e5ringen! Det er en flott alder!Det blir ikke tid til e5 kommentere se5 ofte om dagen, det har blitt se5 mange ff8lgere og jeg fe5r se5 lett de5rlig samvittighet for at jeg ikke kan ve6re hos alle like ofte som ff8r. Men jeg regner med at du kjenner deg igjen;)d8nsker deg en glad onsdag, kje6re deg Anki!Klem,AW
-iMvQzGEgAfkrh, 19.10.2012 13:34