Det største som har hendt!

Klokken 11:01, 25. januar 2007 kom et velskapt barn til verden etter en laaang natt på Sykehuset Øsfold i Fredrikstad. Sjarmøren var 3730 gram og 51 centimeter lang, med mørkt hår og store blå øyne som var åpne og tittet på de slitende, men svært stolte, foreldrene sine fra første stund.

Sutteinstinktet var intakt og han fikk raskt en munnfull av mammas deilige pupp. Det var ikke gjort noen feilbedømming ved ultralyd, dermed ble det heller ingen navneendring på tampen. Han er oppkalt etter oldefaren sin, Fredrik Bergerud, som forøvrig virket svært tilfreds da han fikk telefonen om at mirakelet var fullbyrdet. Fullt navn på det nye familiemedlemmet er Fredrik Regn Buene.

Vi har jo hørt det mange ganger før, at det største som har hendt de fleste foreldre er når barna deres ble født, men det er nok umulig å fullt fatte hvor stort det er før man opplever det selv. For oss var det ihvertfall en ekstrem opplevelse uten like, som kommer til å sitte fast i hukommelsen for alltid.

Noen flere bilder av det ferske sjarmtrollet kan ses her.

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
I feel so much happeir now I understand all this. Thanks!
-NjBcmfYilOadSESuF, 02.05.2011 14:04
19 januariTrevlig sida! Kommer nog ha mycekt gle4dje av den framf6ver Se5 fort min 50 e4r klar se5 blir det till att riva ige5ng med touringen och se vad den ge5r ff6r.Var pe5 mitt i stan idag ockse5 och fick lite info, se5 det he4nder grejer minsann i den belmondska scootergalaxen.Lapp till ve5ren ser det dock ut som jag enbart kan drf6mma om, men den som ve4ntar
-WaCnDTRiRbM, 17.10.2012 05:22