Alle veier fører til Rom...

Som nevnt er Stella kommet velskapt til denne verden også, bilder av henne kan sees her. Så liten og søt. Fredrik venter på at Stella skal bli større slik at hun kan bli med han, Erik og Tingeling for å kjøre radiostyrte biler. Vi tror not Stella blir sikkelig kul, er visstnok allerede ganske bestemt;)

Ferien til Erik er over, og 60% hjemmekontor ordningen er satt igang. Siste pappapermisjonsuka blir neste uke i Roma. Vi har vært gift i 1 år og feirer med en forsinket bryllupsreise. Fredrikken skal være med, må få litt kulturell og historisk kunnskap. Tidlig krøkes...og alt det der:) Vi drar den 20.aug og kommer hjem 24. Gleder oss!

Vi pusser opp gangen. det har tatt sin tid, men er snart ferdig nå. Fredrikken krever det meste av dagens timer, som selvfølgelig bare er kos. Han har fått en tannebizz, og er veldig opp og ned i humøret om dagen. Det er ikke langt mellom latter og gråt. Han er blitt mobil, og beveger seg fint! Ikke fult så enkelt å ha han mellom oss i senga lenger. Armer og bein veiver hit og dit, og er man riktig uheldig får man en steppende og lite behaglig ryggmassasje. Helst vil han ligge på tvers. Han sover heldigvis mest i egen seng nå.

Ha en fortsatt riktig god sommer alle sammen!

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
undefined
-undefined, NaN.NaN.NaN NaN:NaN
undefined
-undefined, NaN.NaN.NaN NaN:NaN
undefined
-undefined, NaN.NaN.NaN NaN:NaN
probably plenty more to come. but the rally suhlod start a week before the feds next meeting (which is the end of the month).I think there will be some sort of updraft tomorrow too.
-WbJoWeZDP, 16.10.2012 14:53