12. august

Vi gifta oss 11.august og feira det med nærmeste familie og noen venner den 12.august. Vi hadde det kjempe fint og satt stor pris på alle som kom tross kort varsel;)

Vielsen skjedde på rådhuset, og selskapet hadde vi i hagen vår. Med masse hjelp fra Toril og Leif som også stod for maten ble det en hyggelig kveld i partyteltet vi hadde satt opp for anledningen. Været varierte mye den dagen, og midt under desserten tok vinden et kraftig tak i teltet og løftet det opp fra bakken. Gjestene holdt i hver sin stang, kjempet tappert mot værgudene og vant! Senere på dagen tok vi en båttur. Takk for all oppmerksomhet, gode ønsker og gaver. Det varmer!

Se bilder fra begivenheten her.

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
Studier viser at hemmeligheten bak de dytgikste marathonlf8perne er deres evne til e5 distrahere seg selv underveis i lf8pet. Med det menes at de er flinke til e5 observere hva som skjer i omgivelsene de beveger seg i. Med andre ord skal man kaste blikket pe5 de glade menneskene langs traseen, se etter kjente og kje6re blant publikum, humre litt av de som sitter bilkf8 og banner over at de ikke hadde fe5tt med seg at sentrumslf8pet var i dag- og bare ve6re i f8yeblikket.
-SOlVigAMnILmhY, 16.10.2012 22:38