Høsten kommer

Nå er sommeren over. Vi fikk ikke så mye sol, men med min sarte hud er vel det like greit:) Og jeg fikk jo litt sol i Roma da. Der var det varmt, opp mot 35 grader enkelte dager. Vi tok mye pauser i skyggen og i butikker med aircondition.

Vi gjorde som italiernerne og tok siesta midt på dagen. På hotellet hadde jeg en stor seng å rulle meg på og det var kjølig der. De italienske jentene er fine synes jeg, og om jeg ikke tar helt feil tror jeg de likte meg også. Det kom ihvertfall ofte søte jenter bort til meg for å ta bilder og slå ann en prat. Mulig jeg var den eneste babyen de hadde sett i byen, for jeg så sannelig ikke mange på min alder. Roma er vakkert og jeg koste meg på maven til pappa. Jeg fikk smake bittelitt på italiensk is, kjempegodt. For de som har tenkt seg til Roma med småfolk, kan jeg anbefale å la vogna stå hjemme. Vanskelig å få den inn på buss og trikk, og det er få heiser ned til T-banen. Dessuten er det veldig høye fortauskanter og mye brostein. Jeg sverger til baby bjørnen min. Der tok jeg også en lur innimellom. Foreldrene mine syntes jeg var grei å ha med seg på tur!

Jeg har fått en tannebizz! Den pusser jeg hver kveld. Godt å ha noe å bite med når man får en kavring innimellom. Jeg har begynt med middag, syntes spesielt brokkoli og potet er en delikatesse. Gulrotpure er også ganske godt. Ellers kan jeg fortelle at jeg er blitt flink til å bevege meg, rygger for det meste da.

I midten av aug. besøkte vi Iben og Emre i Bø. Det er to fine gutter! I går var jeg hos søte Mikaela. Hun har blitt stor, og fikk lov til å ligge på armen min!

Hei så lenge!

Klem fra piraten "skarptann"

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
Har du sett noe så herlig! Grandtanta får tårer i øynene og et bredt smil om munnen ved å se på bildet av denne skjønne ungen.....og det er jeg i slekt med?! Jeg er veldig stolt av det. Gleder meg til sommeren '08, da skal jeg jammen ha " babyparty" på Havsyn, hvor noen kansje stabber og går og andre kansje krabber. En sjapp hilsen fra stolt Grandtante på Siggerud.
-Grandtante Elin-Ann, 04.10.2007 22:18
Nej, det ena behf6ver inte utesluta det andra, det kan jag he5lla med om, men vad e4r kkryans uppdrag? Det e4r det jag fre5gar mig Ska kyrkan arrangera detta? c4r det kkryans uppgift? Kan vi verkligen inte ne5 dessa personer pe5 annat se4tt inom idrottsve4rlden utan att le4gga tid, energi och pengar pe5 detta om det inte e4r ve5rt uppdrag?Varff6r kan du inte le4ra ke4nna samma me4nniskor i idrottsff6reningen och bjuda med dem pe5 kyrkliga aktiviteter iste4llet? Ve5ra sportevenemang e4r bra och ofta ve4lorganiserade och dessutom ve4lbesf6kta, det e4r bra. Inget fel med det. Men fre5gan e4r, ff6r att tala klarspre5k, om detta verkligen e4r ett se4tt att evangelisera eller om det e4r ett se4tt att umge5s?Du skriver att det e4r ett se4tt att ne5 me4nniskor, jag antar de5 att du menar att det e4r ett se4tt att ne5 me4nniskor med evangeliet? Och jag undrar de5 hur effektivt det verkligen e4r att ne5 ut med evangeliet pe5 detta se4tt?Jag vet inte, jag fre5gar, men jag anar att det finns mer effektiva se4tt
-MIiTSPJiLPNdhDEVgqr, 17.10.2012 06:18