1/2 år

Ja nå har jeg blitt stor, og det er lenge siden jeg har tastet inn noe har. Paps, Mams og jeg koser oss med andre ting:) Nå har også alle babyene vi har ventet på dette halve året kommet velskapt til verden. Oskar, Mikaela, Stella, Emre og Iben. Jeg gleder meg til jeg kan leke med dem.
Fortsatt er jeg snill gutt sier foreldrene mine. Glad stort sett hele tiden! Nå har jeg lært meg å rulle over på maven og tilbake på ryggen igjen, veldig artig det da.Jeg har fått en stor rød treningsmatte i stua, så her ruller jeg rundt til jeg blir lei Lekene mine er ganske ok, men det er selvsagt mye mer spennende med papir som knitrer og tomflasker. Jeg er sterk i bena mine og liker veldig godt å hoppe på fanget til den som er villig til å holde meg. Sitte rolig lenge synes jeg er kjipt, jeg liker å være i aktivitet:) Jeg veier 8,5 kg nå....mams får krampe i armen og pappa får muskler. Jeg "prater" endel om dagen. Mams mener hun høre meg si mamma, men jeg kan fortelle at dette ikke er bevisst fra min side. Men siden hun blir så sjarmert har jeg ikke hatt hjertet til å fortelle henne dette.Siklesmekker har jeg mange av, da jeg har siklet mye de siste to månedene. Tenner kommer snart tør jeg gjette! Det klør litt. Grøt har jeg nettopp begynt med, nam nam! Og litt banan får jeg innimellom. Minst like glad i banan som mams! Jeg er flink til å sove i senga mi. Nå har jeg fått en fin rutine, legger meg i 9-tiden, litt nattmat og sover til 8 tiden. Jeg ligger gjerne å koser litt med paps og mams før vi må opp. Nå skal jeg ha kveldsmat...snakkes!

Hilsen regnbuen

Din kommentar

Bli den første til å kommentere.
Vil nesten påstå at bildet med den capsen er noe av det skjønneste jeg har sett. Hilsen Grandtanta på Siggerud
-Grandtanta på Siggerud, 26.08.2007 23:08
Ppl like you get all the brains. I just get to say thanks for he anwser.
-bPYUJGKqvBVQ, 28.04.2011 20:25
Takk Effy Noen av de er litt artige som han nisesn som ser pe5 stjernen Jeg synes det er morro e5 pusle med slikt pe5 kveldstid, det gjf8r at jeg ikke blir rastlf8s Mine favoritter er nok nr 1 be5de til hf8yre og venstre, nr 2 til hf8yre, 4 til venstre.. se5 jeg har flere favoritter.. Alle julekortene har jeg brukt en 3D effekt pe5 med slike limputer under det som pryder kortet, bortsett fra nederst til venstre, det er et glansbilde jeg har hatt liggende i hobby-kassa mi i flere e5r, den nisesn er limt rett pe5..
-HjQEvrzAmC, 17.10.2012 05:15